Munkáltató

MOL Petrolkémia Zrt.

Munkavégzés helye

Tiszaújváros

Munkaidő

MILYEN MUNKARENDBEN DOLGOZUNK? Az Akadémia alatt egyműszakos, nappalos a munkarend. A betanulást követően egy tervezhető 12 órás munkarendre számíthatsz: 2 nap nappal, 2 nap éjszakai műszak után 4 pihenőnap következik.

Feladatok

A tiszaújvárosi MOL Petrolkémia Zrt. (röviden: MPK) hosszú évtizedek óta a magyarországi vegyipar központja. A komplexum jelentősége a jövőben sem csökken majd, hiszen a MOL itt építi új, a régióban egyedülálló méretű és technológiájú poliol üzemét. Ha érdeklődsz a vegyipar iránt és hosszú távra tervezel, mi a MOL Petrolkémiánál biztosítjuk a jövődet! Jelentkezz a Kezelő Akadémia programunkba és tanuld meg technológiáink üzemeltetését a legjobb szakemberektől! Mit érdemes tudni a Kezelő Akadémia programról? Új munkatársaink 10 hetes betanulási programban vesznek részt, mely során átfogó vegyipari és gépészeti ismereteket szereznek. Az elméleti oktatást követően a gyakorlatban, üzemi környezetben folytatják a tanulást. Szakmai fejlődésükben tapasztalt kollégáink lesznek a mentoraik, akikhez bátran fordulhatnak kérdéseikkel. Kezelőink a képzés során, térítésmentesen megszerezhetik az OKJ-s nyomástartóedény gépész végzettséget is. VEGYIPARI RENDSZERKEZELŐKÉNT AZ ALÁBBI FELADATOK VÁRNAK RÁD: A Kezelői Akadémia betanulási programunk sikeres teljesítése, A kezelői feladatok ellátása az üzemekben: - a felügyeletedre bízott technológiai részfolyamat feladatainak elvégzése, a berendezések működésének és az előírt technológiai paramétereknek a biztosítása, - vegyipari gépek, berendezések (szivattyúk, hőcserélők, reaktorok, kemencék, csővezetékek, szerelvények) állapotának figyelemmel kísérése, hibák feltárása, kisebb karbantartási feladatok ellátása.

Munkakör feltételei

TÉGED KERESÜNK, HA: - Érettségivel rendelkezel - Tudsz műszakos munkarendben dolgozni, ami nálunk 2 nap nappali, 2 nap éjszakai műszak után 4 pihenőnappal tervezhetsz. A folyamatos munkarendnek köszönhetően plusz pihenőnapokra és pótszabadságokra is jogosult leszel.

Előnyt jelent

ELŐNYT JELENT SZÁMUNKRA: ha releváns technikusi vagy gépészeti szakágba tartozó végzettséged is van az érettségi mellett

Amit kínálunk

MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI? - Mi hosszútávra tervezünk veled. - Üzemeinkben folyamatos előrelépési lehetőséget kínálunk a rendszerkezelői munkakörtől a műszakvezető pozícióig, vagy azon is túl. - Fizikai karrierút programunk keretein belül minden újabb munkaposzt megtanulása fizetésemelést jelent majd számodra. Ha nálunk dolgozol, versenyképes béreket és juttatásokat biztosítunk  Havi elérhető bruttó jövedelem 550.000 Ft - tól Alapbér: 380.000,-Ft Műszakpótlék Havi bruttó 66.600 Ft akár készpénz juttatás (Évi bruttó 800.000 HUF összegű Cafeteria) Egy havi alapbérnek megfelelő karácsonyi jutalom  Továbbá: Céges iPhone, korlátlan magánhasználattal.   Korszerű és teljes munkavédelmi ruházat Munkába járási támogatás Lakhatási támogatás Extra teljesítményért évközi jutalom Élet- és balesetbiztosítás Egészségmegőrzés: Medicover széleskörű járóbeteg ellátás és alapvető éves szűrések Gyümölcsnapok, sportprogramok Érdekel a pozíció? Többet szeretnél tudni? Ajánlatunk további részleteiért kattints a MOL karrieroldalára ( https://tinyurl.com/u8ff2ru8 ) és jelentkezz még ma! Legyél te is a magyar gazdaság motorjaként működő MOL Petrolkémia csapatának tagja!